Brad Pitt, Angelina Jolie şi cei 6 copii ai lor părăsesc America

Publicat pe

Brad Pit şi Angelina Jolie îşi fac bagajele, celebrul cuplu urmând să se mute din America în Anglia.

 

brangelina

 

Este vorba de o mutare temporară în Regat, aici unde celebra familie va locui pe perioada în care Brad Pitt lucrează la cea de-a doua parte a filmului „World War Z'.

 

Se pare ca Brad şi Angelina şi-ar dori să cumpere o casă la Londra, însă au câteva pretenţii ferme în acest sens. Printre acestea, aceea ca locuinţa să aibă prevăzută o intrare subternă pentru maşini.

 

Brad, Angelina şi cei 6 copii ar trebui să locuiască la Londra începând din luna martie şi să rămână aici timp de 6 luni.

 

În această perioadă, Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, Vivienne şi Knox vor frecventa cursurile Liceului Francez din Londra, iar Angelina şi-a propus să se ocupe de criza refugiaţilor din Europa.

 

Celebrul cuplu va putea să se viziteze des cu bunul lor prieten, actorul George Clooney, care împreună cu soţia lui, Amal, locuieşte într-o vilă impresionată aflată pe malurile Tamisei.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter