Brad Pitt pleaca in cautarea unui oras pierdut din Amazonia

Publicat pe
Brad PittBrad Pitt a cumparat prin compania sa de productie drepturile asupra povestii unui explorator plecat in cautarea unui oras pierdut din Amazonia in anii 1920, rol pe care s-ar putea sa-l joace chiar el, informeaza Variety.

Adaptare a unui articol aparut in New Yorker, filmul va prezenta povestea adevarata a exploratorului britanic Percy Harrison Fawcett, disparut in jungle brazilian` in 1925, cand cauta miticul Oras al lui Z'.

Impus in lumea cinematografiei datorita rolului din Thelma si Louise', Brad Pitt (44) a ajuns celebru atat datorita carierei lui, cat si relatiei extreme de mediatizate pe care o are cu Angelina Jolie.

A fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din Sevean', trilogia Ocean' si Armata celor 12 maimute'.

Va juca in Burn After Reading', urmatorul film al Fratilor Coen, castigatorii Oscarului din acest an cu No Country for Old Man'. De asemenea, la sfarsitul acestui an, va putea fi vazut in „The Courios Case of Benjamin Button', povestea unui om care intinereste.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter