Brad Pitt, producator de filme

Publicat pe

Multi dintre actorii de la Hollywood trec din fata camerelor de filmat in spatele lor, devind regizori. Altii prefera sa detina controlul absolut asupra unor productii hollywoodine, si atunci devin producatori.

Este si cazul lui Brad Pitt care pentru a se putea impune in lumea marilor producatori si-a creat si o companie in acest sens. Iar lucrurile incep sa se miste, Brad Pitt, producatorul, fiind responsabil de realizarea unei adaptari dupa o banda desenata, „The Killer' care ilustreaza povestea unui ucigas care cade prada regretelor, dupa cum informeaza Variety.

Filmul va fi regizat de David Fincher, sub a carui bagheta regizorala Brad Pitt a filmat doua dintre productiile sale de referinta, „Seven' si „Fight Club'. In plus, relatia dintre Pitt si Fischer va continua, de data aceasta actorul si regizorul se vor intalni in curand pe platourile de filmare de la „The curious case of Benjamin Button'. (L.F.)

Foto: www.cinemagia.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter