Brad Pitt şi-a schimbat look-ul pentru un nou rol

Publicat pe

Brad Pitt a recurs la o nouă transformare de imagine pentru cel mai recent rol al său, cel din lungmetrajul „War Machine'.

 

Actorul în vârstă de 51 de ani a fost surprins pe platourile de filmare de la Londra în compania gemenilor săi, Knox şi Vivienne, iar cel care a atras cel mai mult atenţia nu a fost unul dintre copii, ci însuşi Brad care are o nouă tunsoare şi o nouă culoare de păr.

 

Brad are acum părul alb, încărunţit, dar el este este obişnuit cu aceste schimbări de look, de-a lungul timpului afişând mai multe look-uri.

 

Astfel, fanii lui l-au descoperit în filme sau pe covorul roşu cu părul lung, legat în coadă, tuns foarte scurt sau purtând pălărie, însă indiferent de look-ul afişat, Brad şi-a păstrat numărul mare de admiratori.

 

În „War Machine' el interpretează un general american pornit într-o ofensivă împotriva afganilor, extrem de hotărât să câştige o dată pentru totdeauna această luptă şi să pună punct conflictului.

 

Foto: Hepta

 

Brad Pitt şi-a schimbat look-ul pentru un nou rolBrad Pitt şi-a schimbat look-ul pentru un nou rol
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter