Brad Pitt şi Angelina Jolie au mers la psiholog cu Shiloh

Publicat pe

Brad Pitt şi Angelina Jolie au cerut ajutorul unui psiholog după ce fiica lor, Shiloh, insistă să comporte ca un băiat.

 

Extrem de înţelegători cu fetiţa lor care se îmbracă şi se comportă precum un băiat, cei doi actori s-au văzut un un pic neputincioşi în faţa cerinţelor lui Shiloh.

 

Aceasta pretinde să i se spună John şi nici nu vrea să audă de rochiţe, preferând ţinutele masculine.

 

În 2010, Angelina povestea ca Shiloh vrea să fie băiat şi, drept urmare, i-au tuns părul. „Îi place să poarte haine de băieţi şi vrea să fie asemenea fraţilor săi'.

 

Radar Online scrie că Brad şi Angelina vor ceea ce este mai bine pentru micuţa în vârstă de 9 ani. „Vor ca ea să se ştie iubită. Shiloh este foarte încăpăţânată şi a insistat să poarte haine de băieţi în ultimii 6 ani. La început Brad s-a gândit că având doi fraţi mai mari, fetiţa a fost influenţată. Dacă nu ar fi existat niciun băiat în familie, poate că ea ar fi acţionat diferit'.

 

Brad si Angelin acceptă în totalitate alegerile lui Shiloh şi se gândesc că este doar o fază prin care fetiţa trece. Aceasta si-ar putea schimba comportamentul in adolescenta, transformandu-se intr-o tanara extrem de feminina. De altfel, Shiloh mosteneste frumusetea parintilor sai si are trasaturi superbe, fiind blonda cu ochi albastri.

 

Foto: Hepta

 

Brad Pitt şi Angelina Jolie au mers la psiholog cu ShilohBrad Pitt şi Angelina Jolie au mers la psiholog cu Shiloh

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter