Brad Pitt si Angelina Jolie - Cat de aproape e sfarsitul celui mai mediatizat cuplu?

Publicat pe

Brad Pitt, Angelina JolieBrad Pitt si Angelina Jolie, cel mai glam cuplu de la Hollywood, sunt din nou in centrul atentiei dupa ce tabloidele britanice au scris ca despartirea lor este o chestiune de timp.

In acelasi timp, people.com, citand surse apropiate celor doi, sustine ca zvonurile legate de separare nu sunt adevarate.

Cei doi actori au pus la punct detaliile legate de impartirea averii, aproximativ 210 de milioane de dolari, dar si de custodia celor 6 copii, potrivit tabloidelor britanice. O firma din Los Angeles specializata in divorturi i-a ajutat sa-si imparta bunurile, care include resedinte in Franta, California si New Orleans.

Desi custodia este comuna, cei 6 copii vor locui impreuna cu mama lor, insa Brad va putea sa-i vada oricand va dori.

Totul este ok in privinta cuplului', scrie people.com, citand o sursa, in timp ce o alta adauga ca informatiile aparute in presa din Marea Britanie sunt in totalitate false'.

Brad Pitt si Angelina Jolie s-au indragostit in 2004 in timp ce filmau pentru pelicula „Mr. and Mrs. Smith”. In 2005, actorul a divortat de Jennifer Aniston dupa un mariaj de patru ani si jumatate pentru a fi impreuna cu Angelina.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter