Brad Pitt si Angelina Jolie invata franceza

Publicat pe
Brad Pitt, Angelina JolieIn asteptarea gemenilor, Brad Pitt si Angelina Jolie isi organizeaza viata in Franta, iar primul lucru care ii precupa este gasirea unei scoli potrivite pentru copii.

Un apropiat al celor doi a dezvaluit ca Maddox a fost deja inscris la scoala din Brignoles, cel mai apropiat oras de proprietatea celor doi actori. Aici va relua cursurile din puctul in care s-a oprit atunci cand mergea la scoala franceza din New-Orleans.

Pentru cei mai mici, care nu au inca varsta pentru scoala, Brad si Angelina vor o cresa la care Zahara, Pax Thien si Shiloh sa mearga din septembrie.

Iar pentru ca totul sa fie perfect, familia a inceput sa invete limba franceza cu un profesor care ii viziteaza de trei ori pe saptamana, iar copiii se uita la desene animate doar in limba franceza.

Brad Pitt frange in continuare multe inimi, insa atunci cand va vorbi si limba franceza va face cu mult mai multe „victime'.

Foto: www.hepta.ro

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter