Bradul lui Alexandru Ciucu, licitat si cumparat de Printul Albert de Monaco

Publicat pe

Designerul Alexandru Ciucu a avut marea surpriza ca bradul cu care a participat, in premiera pentru Romania, la renumitul festival caritabil al brazilor de la Monte Carlo, sa fie licitat si achizitionat de insusi Printul Albert de Monaco.

 

 

Alexandru Ciucu a participat, in premiera pentru Romania, alaturi de mari case de moda internationale, la renumitul festival caritabil al brazilor de la Monte Carlo. Licitatia este organizata de fundatia de caritate Action Innocence Monaco, care organizeaza la sfarsitul fiecarui an, la Hotel de Paris din Monte Carlo, o actiune de strangere de fonduri pentru protectia internationala a minorilor impotriva efectelor negative ale internetului.

 

 

In acest sens, designeri internationali de prim rang sunt alesi la spranceana si invitati sa realizeze cate un brad, dupa propriile idei, care sa fie licitat de invitatii evenimentului. Anul acesta au participat mari case de moda precum Chanel, Dior, Prada, Cartier, Gucci, Valentino, Bulgari, precum si cunoscutul designer roman de costume masculine premium Alexandru Ciucu.

Am fost invitat sa creez un brad special pentru aceasta licitatie ca urmare a prezentei mele in Principat, atat cu prezentarea pe care am avut-o in februarie 2012, cat si ca invitat la numeroase alte evenimente din Monaco in calitate de designer roman, dar si de furnizor al Casei Regale din Romania, titulatura care a avut darul de a-mi deschide multe usi catre inalta societate monegasca', declara Alexandru Ciucu.

 

Pentru renumita licitatie, Alexandru Ciucu a realizat un brad de Craciun, intitulat Cheia catre Stele' sub o forma inedita, avand in vedere ca cea mai apreciata componenta de catre invitati este creativitatea si noutatea stilistica.

 

La evenimentul caritabil organizat la renumitul Hotel de Paris din Monte Carlo au luat parte reprezentanti ai familiilor regale ale Europei, din inalta societate , precum si oameni de afaceri de diferite nationalitati.

Creatia mea a avut numarul 5 din 30 pe lista de licitatie. Emotiile au fost imense. Nu stiam daca i-a placut cuiva bradul meu, pentru ca era cu totul diferit fata de ceilalti. Ma gandeam ca poate am exagerat, ca era prea stilizat sau poate ca oamenilor de acolo nu le va pasa pur si simplu. Totul se invartea cu mine, mi se facuse foarte cald, nu mai stiam ce se intampla, auzeam ca prin vis ca erau oameni care ofereau mai mult si mai mult pentru bradul meu. Visam si imi placea ca visez. Pretul final a fost de 2.000 de euro, un pret bun pentru bradul unui designer roman aflat pentru prima data la licitatia de brazi de la Monte Carlo', marturiseste Alexandru Ciucu.

 

 

Bradul realizat de Alexandru Ciucu este deja asezat in Palatul Princiar din Monaco, in zona privata, acolo unde Familia Princiara se poate bucura de el in liniste.

 

[youtube]www.youtube.com/watch?v=6u_HjMeewv0[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter