Brangelina - Un medium le prevede despărţirea, dar ei au alte planuri

Publicat pe

Pentru Brad Pitt şi Angelina Jolie zvonurile legate de despărţire nu contează atâta timp cât ei ştiu ce vor. Îşi iubesc familia, iar fericirea pe care le-o aduc cei şase copii i-a determinat să-şi dorească şi mai mulţi.

 

 brangelina

 

După unii sunt gata de căsătorie, în timp ce alţii lansează zvonuri că se despart. În plus, Brad Pitt şi Angelina Jolie au primit o prezicere din partea mediumului Ron Bard. Acesta susţine că actorul nu-şi mai iubeşte viitoarea soţie, iar singurul motiv pentru care stă cu ea ar fi copiii. Afirmaţia a fost făcută după ce Angelina i-a cerut lui Brad să nu mai dea credit spuselor acestui medium.

 

În ciuda bârfelor care au dat târcoale mereu celebrului cuplu, relaţia a rămas în picioare de fiecare dată. Cei doi au 6 copii împreună: trei adoptaţi – Maddox, Zahara şi Pax şi trei biologici, Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne. În plus, ei se gândesc deja la al şaptelea copil pe care vor să-l adopte.

 

Armonia familiei şi insistentele copiilor i-au făcut pe Brad şi Angelina să se gândească tot mai mult la căsătorie. Tot micuţii familiei au insistat şi în privinţa cântăreţilor. Beyonce şi Jay Z au promis că încearcă să îşi facă loc în program pentru un concert la nunta cuplului.

 

Într-un interviu recent actriţa a mărturisit: „După toţi aceşti ani petrecuţi împreună, avem o istorie comună şi atunci când ai un trecut cu cineva, eşti prieten cu acea persoană într-un fel atât de real şi de profund, încât simţi că apare un fel de confort, o uşurare, o iubire profundă care provin din faptul că aţi fost împreună multă vreme.

 

Angelina Jolie îşi doreşte 4 ceremonii, drept urmare, prima petrecere de nunta a avut deja loc pe 18 decembrie 2013, în Ayers Rock, Australia, în ziua în care Brad Pitt a împlinit 50 de ani. Se pare că fac deja repetiţii pentru nuntă, fiind de acord ca Alison Jackson să îşi imagineze nunta lor. Alison este o artista renumită pentru modul de a-şi organiza evenimente importante în care joacă diverşi actori.

 

De fapt, căsătoria este plănuită de mult, iar în toamna anului 2013 Brad a convins-o pe Angelina să semneze un contract prenupţial prin care au împărţit averea familiei şi pe care îl vor respecta în cazul unui divorţ.

 

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au cunoscut pe platourile de filmare când au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în „Mr. & Mrs. Smith”. În 2005 actorul a divorţat de Jenifer Aniston şi a început relaţia cu Angelina.

 

Ancuţa-Nicoleta Ciocoiu, Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter