Bravo, ai reuşit! Emily Burghelea este noua asistentă de la ACCES DIRECT. Blonda a înlocuit-o pe fosta burlăciţă, Paula Mingier    

Publicat pe

Emiliana Burghelea, Emily cum o alintă prietenii, fostă concurentă „Bravo, ai stil!', este noua asistentă de la Acces Direct, în locul Paulei Mingier. Emisiunea de la Antena 1 continuă, astfel, seria schimbărilor, după ce Mirela Vaida şi-a reluat postul de prezentator, în locul Simonei Gherghe.

Bravo, ai reuşit! Emily Burghelea este noua asistentă de la ACCES DIRECT. Blonda a înlocuit-o pe fosta burlăciţă, Paula Mingier    Bravo, ai reuşit! Emily Burghelea este noua asistentă de la ACCES DIRECT. Blonda a înlocuit-o pe fosta burlăciţă, Paula Mingier    

În vârstă de 20 de ani, Emily Burghelea va fi, din această toamnă, asistenta cu cele mai lungi picioare din România.

După show-ul „Bravo, ai stil!', de la Kanal D, blonda, care acum este studentă, visa o carieră în televiziune şi iată că a reuşit să-i ia locul Paulei, asistenta din ultimii doi ani a emisiunii Acces Direct.

Anul trecut, Emily a trecut şi pe la Şcoala de Ucenice a matinalilor Răzvan şi Dani, însă nu a primit un post de ucenică.

Pe lângă şcoală şi Instagram, care i-ar aduce mulţi bani, Emily este şi pasionată de haine şi şi-a lansat recent o colecţie care îi poartă numele.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter