Scandal la "Ferma"! Brigitte Năstase a acuzat-o pe Claudia Pavel: "Soțul meu m-a înșelat cu ea!"

Publicat pe

Nici nu a început bine reality show-ul „Ferma”, că au și apărut surprizele. Brigitte Sfăt are, se pare, ceva mai mult decât probele din competiție de împărțit cu Claudia Pavel. Aceasta a acuzat-o pe cântăreață că a trăit cu fostul ei soț!

Brigitte Năstase este decisă să schimbe percepția oamenilor despre ea prin intermediul reality-show-ului „Ferma”.

În a treia ediție a show-ului Ferma, de la PRO TV, spiritele s–au încins mai repede chiar decât au estimat producătorii emisiunii. După câte se pare, conviețuirea în condiții extreme le-a pus concurenților nervii pe jar, iar stresul competiției i-a făcut pe unii să-și dea arama pe față. Cea care a deschis ostilitățile a fost chiar Brigitte Sfăt, al cărei temperament vulcanic a fost pus la încercare de comportamentul Claudiei Pavel, care a deranjat-o la culme și a făcut-o să spună lucrurilor pe nume.

Brigitte și Claudia Pavel, aka Cream, împart acceași locuință pe timpul competiției, însă cu siguranță după acuzațiile aduse artistei de către Brigitte le va fi foarte greu să se tolereze reciproc. Pe scurt, Brigitte a afirmat că unul dintre foștii ei soți, Octavian Sfăt, cel al cărui nume l-a și purtat până la căsătoria cu Ilie Năstase, ar fi înșelat-o pe timpul căsniciei lor cu nimeni alta decât Claudia Pavel…

Claudia Pavel a fost acuzată de Brigitte că ar fi avut o aventură cu primul ei soț!

Brigitte Năstase o acuză pe Claudia Pavel că s-a culcat cu soțul ei!

Comportamentul Claudiei pe parcursul competiției nu a fost deloc pe placul fostei soții a lui Ilie Năstase, aceasta, dar și alți concurenți, considerând că artista a avut o atitudine arogantă, sfidătoare. Drept urmare, Brigitte a avut o ieșire neașteptată, acuzând-o pe Cream că s-a culcat cu primul ei soț, Octavian Sfăt, chiar în timp ce erau căsătoriți! „Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?!', a spus Brigitte, nervoasă.

Dat fiind însă că Octavian Sfăt a decedat la finale anului 2002, anul în care Cream a împlinit 18 ani, reiesă că artista nu doar că a avut o relație cu un bărbat însurat, ci ar fi fost și minoră. „Știam că nu mă suportă… Asta de când s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea', a lovit Brigitte decisiv. Dacă la asta mai adăugăm că Brigitte a avut o relație cu Cătălin Cazacu, în timp ce și despre Cream s-a suspectat același lucru, tabloul este complet…

Cream, Noah și sora ei, Paula.

Cream, Noah și sora ei, Paula.

Sora lui Cream iese la atac!

Acuzațiile făcute de Brigitte la adresa lui Cream nu au lăsat-o indiferentă pe Paula, sora artistei, care promite că nu va lăsa lucrurile așa și amenință să o dea în judecată pe fosta soție a lui Ilie Năstase pentru declarații defăimătoare la adresa artistei, urmând să-i ceară daune morale acesteia. Conform Click, Paula ar fi afirmat în cercul ei de prieteni că, în cel mai scurt timp, va angaja o echipă de avocați care să o reprezinte în procesul împotriva Brigittei.

„Este absolut aberant ce a putut să spună despre Claudia. Sora mea habar nu are cine este acest om (n.r. Octavian Sfăt) despre care această femeie vorbeşte. Claudia era doar o copilă pe vremea aceea. Cânta cu trupa Candy şi mergea peste tot cu tata. Ea era la Mangalia, în sudul ţării, iar acel bărbat, în vest. Ce treabă să aibă unul cu altul? Este limpede că totul se întâmplă în imaginaţia ei. Am hotărât cu Claudia să o acţionăm în instanţă, iar eu mă voi ocupa de tot. Voi angaja avocaţi care să o reprezinte pe sora mea, pentru că nu poţi să strici imaginea unui om aşa. Sora mea a avut primul prieten la 19 ani, când a venit la Bucureşti. Până atunci s-a ocupat de şcoală.”

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter