Brigitte a dat rochia de 10.000 de euro pe hainele țigănești... Mireasa a dansat desculță, în fustă înflorată și cu salbă de bani în păr!

Publicat pe

Brigitte și Florin Pastramă s-au cununat religios în weekend, iar petrecerea de nuntă a întrecut așteptările tuturor. Mireasa a schimbat rochia de 10.000 de euro cu una argintie, la fel de elegantă, după care a trecut la haine țigănești, dansând desculță…

Duminică, Brigitte și Florin Pastramă au spus DA și în fața lui Dumnezeu, cununia religioasă fiind urmată de o petrecere de zile mari. Mireasa a purtat o rochie superbă, ca de prințesă, care a acostat nu mai puțin de 10.000 de euro, însă, așa cum era și de așteptat – din cauza trenei de trei metri, care ar fi incomodat-o -, pentru dansul mirilor aceasta s-a schimbat într-o rochie argintie, mulată pe trup, în care s-a schimbat pentru dansul mirilor.

Spre dimineață, bruneta a trecut la o ținută mult mai lejeră, Brigitte îmbrăcând portul țigănesc, în semn de omagiu adus soțului ei, care face parte din etnia rromă. Mireasa a îmbrăcat o rochie roșie și o fustă înflorată de culoare verde, la care a accesorizat un brâu cu bănuți și o salbă pe care a purtat-o pe frunte. Brigitte a dansat în picioarele goale, sub privirile admirative ale invitaților, și, trebuie să recunoaștem ținuta țigănească i s-a potrivit la fel de bine ca rochia de mireasă și outfitul elegant pe care l-a purtat în deschiderea petrecerii.

Foto: Capturi Instagram, PRO TV

Brigitte a dat rochia de 10.000 de euro pe hainele țigănești... Mireasa a dansat desculță, în fustă înflorată și cu salbă de bani în păr!Brigitte a dat rochia de 10.000 de euro pe hainele țigănești... Mireasa a dansat desculță, în fustă înflorată și cu salbă de bani în păr!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter