Brigitte Bardot - ”Si Dumnezeu a creat femeia”

Publicat pe

Brigitte BardotIcon al anilor 60, Brigitte Bardot a acordat un interviu amplu revistei Paris Match in care vorbeste despre iubirile, cariera si familia sa, dezvaluind detalii mai putin cunoscute.

Paris Match, revista ajunsa la cea de-a 60-a aniversare, a urmarit-o pe Brigitte Bardot, azi in varsta de 74 de ani, de la inceputul carierei sale.

Paris Match a facut coperta cu Bardot inainte ca aceasta sa se lanseze in cinema. La 16 ani, s-a indragostit de Roger Vadim, pe atunci reporter la celebra revista, de unde si afectiunea sa pentru revista. „Ma simt ca acasa. Esta ca a doua mea casa.'

BB a cunoscut rapid consacrarea, insa a suferit din cauza mediatizarii excesive, in special in perioada in care a fost insarcinata.

Aceasta a avut puterea de a recunoaste ca nu se considera o bunica buna, marturisind ca nu crede in legaturile de sange. Nu-si vede nepoatele pentru ca acestea traiesc in Norvegia, alaturi de tatal lor si nu vorbesc limba franceza.

Actrita prefera sa se consacre campaniilor de protectie a animalelor.

Foto: www.hepta.ro

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter