Brigitte, în pragul unei crize de nervi în timp ce pastorul o cununa cu Florin Pastramă. Au năpădit-o insectele!

Publicat pe

Ieri, Brigitte și Florin Pastramă au devenit o familie și înaintea lui Dumnezeu. Mireasa a arătat fabulos și totul a fost gândit în amănunt pentru ca petrecerea să fie un succes. Mai puțin un moment, ce se voia a fi romantic și a fost la un pas să se transforme în scenariu de film horror – Brigitte a fost năpădită de insecte!

Brigitte și Florin Pastramă au trăit ieri cea mai importantă zi a vieții lor, celebrul cuplu primind taina cununiei. În fața zecilor de invitați prezenți la ceremonie s-a întâmplat însă ceva neașteptat, iar Brigitte a avut nevoie de toată stăpânirea de sine pentru a depăși momentul cu bine… În timp ce preotul penticostal predica, împărtășindu-le celor doi soți tainele cununiei, cineva a adus o cutie în care se aflau fluturi, ce ar fi trebuit eliberați în momentul slujbei.

Brigitte, în pragul unei crize de nervi în timp ce pastorul o cununa cu Florin Pastramă. Au năpădit-o insectele!Brigitte, în pragul unei crize de nervi în timp ce pastorul o cununa cu Florin Pastramă. Au năpădit-o insectele!

Brigitte, cu fluturi pe sub voalul de mireasă

Din păcate, amorțiți de întuneric și de căldură, fluturii au rămas pe rochia de mireasă a lui Brigitte și, din păcate, au început să migreze exact în momentul în care Florin i-a acoperit chipul lui Brigitte cu voalul. În momentul acela, insectele, înviate brusc, au migrat aproape toate sub voalul miresei! Brigitte a fost obligată, așadar, să stea nemișcată în timp ce fluturii i se plimbau nestingheriți pe toată fața și prin păr. Bruneta nu a schițat absolut niciun gest, deși devenise ad-hoc protagonista unui film horror, așa, năpădită de insecte.

Cu siguranță Brigitte nu suferă de lepidofobie (teama de fluturi), altfel n-ar fi rezistat asaltului. Doar modul în care îl strângea de mâini pe Florin a trădat disconfortul prin care trecea și trebuie să recunoaștem că puține femei ar fi rezistat cu un asemenea stoicism unui asemenea „atac”. Poate că ar fi fost mai bine dacă s-ar fi gândit la tradiționalii porumbei, pentru că, deși spectaculoși, colorații fluturași au fost cât pe ce să le strice momentul celor doi îndrăgostiți…

Foto: Captură ecran PRO TV 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter