Brigitte Nielsen a născut al cincilea copil! Actrița are 54 de ani

Publicat pe de Oana Pantazi

Actrița daneză Brigitte Nielsen a născut al cincilea copil, un record printre celebritățile de la Hollywood. Și mai spectaculos este însă faptul că actrița a avut curajul de a aduce un copil pe lume la o vârstă la care alte femei se pregătesc să devină bunici – 54 de ani.

Brigitte Nielsen a născut al cincilea copil. Soțul ei, Mattia Dessi, este foarte fericit.

Brigitte Nielsen a născut al cincilea copil. Soțul ei, Mattia Dessi, este foarte fericit.

Brigitte Nielsen, starul din Red Sonja și Beverly Hills Cop II, și-a anunțat cea de a cincea sarcină într-un mod deja devenit obicei printre celebritățile de la Hollywood – pe conturile sale de socializare. Fanii au fost șocați, și nu doar pentru faptul că Brigitte are 54 de ani, ci pentru că a reușit să ascundă acest lucru atâta vreme, din fotografie reieșind clar că actrița se afla într-o fază avansată a sarcinii. La finele săptămânii trecute, actrița a născut, iar bucuria ei este cu atât mai mare cu cât, în sfârșit, are și o fetiță, ceilalți patru copii ai ei fiind băieți. Brigitte și soțul ei Matiia Dessi (39) de ani au declareat pentru People că sunt copleșiți de fericire. A fost un drum lung, dar a meritat toate eforturile. Nu am fost niciodată mai îndrăgostiți ca acum, au declarat proaspeții părinții micuței Frida, care la naștere a avut 2,500 kg.

you’ll be a great papà ❤️ Ti amo 💋 #fathersday #daddy #love #family

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

5 soți și 5 copii. Brigitte e mamă-eroină'!

Până acum, Brigitte a fost măritată de cinci ori, unul dintre soții ei fiind chiar celebrul Sylvester Stallonne, și are deja patru fii, actrița mărturisind că și-a dorit mult și o fetiță. Și iată că visul i s-a îndeplinit! Actualul ei soț, fostul fotomodel Mattia Dessi, în vârstă de 39 de ani, este la fel de fericit ca Brigitte că a devenit tată de fată. Chiar dacă arată senzațional la vârsta ei, este clar că pentru superba daneză acesta a fost ultimul tren, cu atât mai mult cu cât, se pare, se străduia de 12 ani să rămână însăcinată, ea fiind căsătorită cu Mattia din anul 2016.

family getting larger ❤️ #me #family #brigittenielsen #babybump

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Deși între ei este o diferență de 15 ani, iar Brigitte își depășește vizibil soțul în înălțime, aceste detalii nu au fost niciodată un impediment în căsnicia celor doi. Nici măcar dependența de alcool din trecut a actriței, așadar cei doi au primit cu mult entuziasm vestea că vor deveni părinți. Brigitte are patru băieți adulți – Kilian (28 de ani), Douglas (25 de ani), Raoul (23 de ani) şi Julian (34 de ani) – din căsătoriile anterioare, singura căsnicie din care nu a rezultat niciun copil fiind cea cu Sylvester Stallone. Acum, fericiții părinți au și fetița mult visată, pe Frida, fără de care familia lor nu era completă.

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter