Brigitte Sfăt s-a căsătorit în secret cu iubitul tinerel. Nu mai e cale de împăcare cu Ilie Năstase

Publicat pe

Vestea că fosta soție a lui Ilie Năstase a fost cerută în căsătorie a luat prin surprindere pe toată lumea. Lucrurile se desfășoară mai repede decât ne-am fi imaginat. Dacă în urmă cu o zi anunța că a fost cerută în căsătorie, Brigitte Sfăt s-a căsătorit în secret cu iubitul tinerel. Cornel o face foarte fericită pe vedetă.

După mai multe căsnicii eșuate, soarele a ieșit din nou pe strada focoasei brunete. Brigitte Sfăt s-a căsătorit în secret cu iubitul tinerel, potrivit spynews.ro. Cornel a cerut-o în căsătorie pe vedetă, după doar câteva luni de relație. Brigitte Sfăt și Cornel au făcut o cununie religioasă, iar religia de care aparține vedeta, penticostală, le-a permis asta.

Fosta soție a lui Ilie Năstase este foarte fericită alături de iubitul ei, iar acum este evident că nu mai există nicio șansă de împăcare între ea și fostul tenismen. Cornel este acum bărbatul care este alături necondiționat de Brigitte Sfăt. Se pare că dragostea lor este foarte puternică, având în vedere că au ales să facă pasul cel mare într-un timp atât de scurt.

Cât costă verighetele pe care le-au ales

Lucrurile se desfășoară mai repede decât am fi crezut. Așa că imediat după ce a fost cerută în căsătorie, Brigitte Sfăt și Cornel au cumpărat verighetele. Așa cum ne așteptam, bijuteriile sunt de la un magazin de lux, iar prețul unei singure bijuterii, precum cele cumpărate de ei, pornește de la suma de 1.300 de dolari.

Citește și: Brigitte Sfăt a fost cerută în căsătorie. Cât costă verighetele pe care le-au ales

Citește și: Brigitte Năstase a vrut să se sinucidă. Din ce cauză s-a gândit la acest gest

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter