Brigitte Sfăt și-a scos soțul în lume. Cei doi au strălucit la un mare eveniment monden

Publicat pe

Nu a trecut mult timp de la divorțul de Ilie Năstase, că Brigitte Sfăt și-a  regăsit fericirea și liniștea în brațele altui bărbat. Și, pentru că lucrurile, dar mai ales sentimentele au fost cât se poate de serioase de ambele părți, iar intențiile bune, cei doi s-au și căsătorit.

La nici o săptămână de când Brigitte și Corneliu formează un cuplu cu acte-n regulă, cei doi au ieșit public la un eveniment galmouros. Fosta soței a tensimanului Ilie Năstase și proaspătul ei soț au fost printre cei prezenți în această seară la ELLE STYLE AWARDS 2018, eveniment desfășurat la Palatul Parlamentului.

Cei doi au respectat dress-code-ul evenimentului și au îmbrăcat ținute strălucitoare și extravagante.

Brigitte Sfăt și Cornel la ELLE STYLE AWARDS

 

S-a căsătorit pe negândite

După mai multe căsnicii eșuate, soarele a ieșit din nou pe strada focoasei brunete. Brigitte Sfăt s-a căsătorit în secret cu iubitul tinerel. Cornel a cerut-o în căsătorie pe vedetă, după doar câteva luni de relație. Brigitte Sfăt și Cornel au făcut o cununie religioasă, iar religia de care aparține vedeta, penticostală, le-a permis asta.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter