Brigitte şi Florin Pastramă, SCANDAL în luna de miere. Replici spumoase între tinerii însurăței: „Lasă paharul că te trimit acasă! Tu ești copilul lui Dumnezeu”

Publicat pe

Brigitte și Florin Pastramă sunt personajele unui nou scandal cu iz comic, așa cum ne-au obișnuit încă din prima lor zi împreună. De data aceasta, discuțiile între ei s-au aprins chiar în luna de miere, aflată acum în plină desfășurare, pe Coasta de Azur. Foarte credincioasă, Brigitte i-a reproșat soțului ei că bea șampanie, lucru complet interzis pentru un „copil al lui Dumnezeu', așa cum ea îl alintă pe Florin.

Brigitte şi Florin Pastramă, SCANDAL în luna de miere. Replici spumoase între tinerii însurăței: „Lasă paharul că te trimit acasă! Tu ești copilul lui Dumnezeu'Brigitte şi Florin Pastramă, SCANDAL în luna de miere. Replici spumoase între tinerii însurăței: „Lasă paharul că te trimit acasă! Tu ești copilul lui Dumnezeu'

Brigitte și Florin se relaxează zilele aceastea la Saint Tropez, într-o locație de vis, care îi aparține cumnatului ei. Numai că domnul Pastramă nu are voie să mai revină la fosta lui viață, cea dinainte de a fi soțul unei femei atât de credincioase precum Brigitte. Așadar, șampania pe care o sorbea cu poftă, la marginea piscinei, a fost mărul discordiei între el și proaspăta soție.

„Noi ne aflăm în luna de miere la Saint Tropez şi haideţi să vedeţi ce am găsit aici. Mamă, frumos! Deci, nu suntem la hotel, suntem acasă la Alex. Ce zici, Florin? Poate când îmbătrânim, îmbătrânim şi noi pe aici pe undeva? Să muncim şi noi poate facem şi noi o casă. Auzi? Ia lasă tu paharul ăla, că nu ai ce să stai tu, ca un copil al lui Dumnezeu cu pahar din ăla”, a spus Brigitte.

„Brigitte, îmi place foarte tare. Unde îţi place, la Colentina sau aici? Sincer să fiu, aici. Păi ce ţi-am zis eu, nu mai facem nicio casă la Colentina. Muncim, strângem bani şi poate ne facem şi noi una mai mică. Ca aia de servitori, mie îmi place şi aia în care stau servitorii lui Alex”, este o parte din dialogul celor doi.

Îi place locaţia lui Florin, dar, dacă este să ne luam dupa imagini, ceva îi place mai mult. „Lasă prostia aia, că tu mai eşti şi copil al lui Dumnezeu. Ia lasă paharul ăla, că tu conduci! El nu bea doar se preface. Te rog frumos, lasă-le deoparte că nu sunt ale tale, da?”, a spus aceasta.

Şi nu s-a oprit, nici a doua oară…iar asta a scos-o din sărite pe focoasa brunetă!!…

„Bă, ce ai băut, mă? Nu am băut. Nu mai conduci, gata! Nu ai voie, nu ai voie. Dar nu ţi-e ruşine. Nu este ok! Nu mai conduci, eu conduc. Ce-ai zis? Ai zis că sunt bolnavă? Nu, că îmi place aici am zis. Vezi că te trimit acasă! Măi, pe tine, ăştia de la şampanie te-au plătit, Florine, ca să le faci reclamă! Cât îţi dau? Beau doar pentru reclamă. Da, da, da. Păi la cum suceşte şampania aia, cred că l-au plătit. Băi! Nu bea măi, se preface. Care, că a golit paharul! Nu mai conduci, eu nu îţi mai dau cheile să conduci. Unde sunt cheile? Pe masă. Nu îţi este ruşine?”, a reacţionat Brigitte Pastramă al soţul ei. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter