British School of Bucharest a organizat MidSummer Party 2011

Publicat pe

Sambata, 28 mai, profesorii si prietenii BSB (British School of Bucharest) s-au adunat la Fratelli Studios pentru a participa la evenimentul anual – BSB Midsummer Party 2011 si de a sarbatori sfarsitul unui alt an scolar incununat de succes.

Printre invitatii de marca, din acest an, s-a numarat Excelenta Sa, Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Dl. Martin Harris OBE, Dl. Hoesch – Atasat al Ambasadei Germaniei la Bucuresti si Dl. Jean Valvis, fondatorul elvetian al concernului La Dorna'. Oaspetii au fost intampinati de un decor elegant, de o atmosfera festiva dar si de privelistea incantatoare a lacului din apropiere.

Divertismentul evenimentului a fost asigurat de trupa britanica, Plan B, care a venit din Marea Britanie, special pentru petrecere, invitandu-i pe cei prezenti sa iasa la dans si sa se distreze pana la orele diminetii.
De asemenea, pentru fanii de fotbal, care nu au putut sta departe de finala Ligii Campionilor, au fost organizate doua ecrane speciale de vizionare a meciului, cum altfel decat la o petrecere britanica, atunci cand in Liga Campionilor joaca o echipa britanica, in aceeasi seara.

Noaptea a fost un real succes, lasand la o parte rezultatul din Liga Campionilor, de care toti invitatii s-au bucurat. Din fericire, ne desparte doar un an, pana cand oaspetii prezenti vor avea timpul necesar sa se refaca, pentru urmatoarea petrecere, marca BSB', a declarat Corina Corda, Presedinte al British School of Bucharest.
 

Jean Valvis si sotia, Corina Corba (BSB) Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Dl. Martin Harris OBE si sotia
Jean Valvis si sotia sa alaturi de Corina Corda (BSB) Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Dl. Martin Harris OBE si sotia

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter