Britney Spears a stralucit la MTV Video Music Awards

Publicat pe
Britney SpearsAsa cum era prevazut, Britney Spears a deschis show-ul MTV Video Music Awards de anul acesta. In plus, ea a primit trei premii, printre care si cel pentru cel mai bun videoclip al unei artiste.

Britney Spears a venit la MTV Video Music Awards extrem de zambitoare, stralucind in rochia argintie semnata Versace. Aparitia sa a fost precedata de o mica sceneta, cantareata renuntand la numarul de coregrafie pentru a nu mai repeta experienta nereusita de anul trecut.

Britney a fost recompensata cu trei premii printre care cel pentru cel mai bun videoclip al unei artiste acordat clipului „Piece of Me'. A urcat pe scena multumindu-le familiei, copiilor, fanilor, dar si lui Dumnezeu pentru ca a fost atat de darnic cu ea.

„Piece of Me' a fost declarat si cel mai bun videoclip pop, iar Britney a castigat si premiul de cea mai buna cantareata. O revenire frumoasa pentru Britney Spears care pare sa-si fi revenit dupa numeroasele incercari din ultimii ani.

Foto: www.hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter