Britney Spears din nou topless pe Instagram

Publicat pe

Pop star și mamă a doi copii, însă Britney Spears se pare că are timp atât pentru rețelele de socializare cât și pentru antrenamente. Artista a decis se pare să își uimească din nou fanii împărtășind o fotografie topless în care își arată corpul tonifiat.

 

 

Fotografia care a făcut furori printre admiratorii cântăreței are deja peste 300.000 de like-uri. Britney are sânii acoperiți și are un singur accesoriu: un colier statement.

 

 

Se pare că artista vrea să închidă gura răutăcioșilor care tot timpul au adus comentarii negative cu privire la silueta ei. Mai mult decât atât, fotografia vine la doar o zi după premiera filmului biografic Britney Ever After; cântăreața însă nu a vrut să aibă legătură cu filmul și nici nu a fost implicată.

În luna august, reprezentant al lui Britney a declarat pentru Dailymail.com că artista „nu va contribui în nici un fel, sau formă la filmul biografic despre  viața ei și nici nu are binecuvântarea ei.”

 

 

Britney își arată de multe ori silueta tonifiată fară cusur pe social media împărtășind cu fanii chiar și exerciții din sala de fitness.

 

 

Bianca Ion

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter