’Buzunarul cu paine”, jucat cu casa inchisa la Londra

Publicat pe

Oana PelleaPiesa Buzunarul cu paine' de Matei Visniec cu Oana Pellea si Mihai-Gruia Sandu s-a jucat cu casa inchisa la Riverside Studios din Londra.

Publicul londonez a apreciat prestatia celor doi actori, piesa impresionand prin maiestria actoriceasca' si textul inteligent'.

Unui copil ii ajung noua luni ca sa vina pe lume. Acestui spectacol i-au trebuit noua ani… M-am gandit prima data la el in 2000. Au fost diferite variante, diferiti parteneri, diferite teatre, diferite incercari de regie… Am interpretat ambele personaje. La un moment dat am ramas absolut singura care mai credeam in spectacol. Si atunci am hotarat ca acest spectacol chiar trebuie sa vada lumina scenei. Atunci l-am invitat pe partenerul meu fidel Sandu Mihai Gruia sa ma insoteasca in aceasta aventura. Am luat-o de la capat pentru a nu stiu cata oara… si lucrurile au intrat pe un fagas normal.', declara Oana Pellea pentru site-ul viva.ro

Buzunarul cu paine' a castigat Marele Premiu al Festivalului National de Comedie FestCo, editia 2009.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter