Cabral a plantat pomi la marginea Bucurestiului

Publicat pe

Amalia Enache, Cabral, Malvina Cervenschi, Iuia Vantur sunt cateva dintre vedetele care au participat la Marea Plantare, o initiativa MaiMultVerde.

Organizata in comuna Jilava, in perioada 17-22 noiembrie, actiunea are ca scop plantarea a 30 000 de puieti pentru refacerea centurii verzi a Bucurestiului.

„Se vorbeste foarte mult in Romania si se tace mai putin. E mai bine sa muncim. Vad in jur mult copii frumosi si ma bucur ca au aflat azi ca atunci cand muncesti iti e cald si cand vorbesti iti e frig. Un
din inima pentru voluntari si cei care i-au mobilizat', a declarat Oana Pellea.

Dragos Bucurenci, director al Asociatiei MaiMultVerde face apel catre toti posesorii de autoturisme „sa vina sa-si plateasca in natura taxa de poluare: cate un pom plantat pentru fiecare plin de carburant pe care-l consuma saptamana asta. Nu va fi mai putina poluare, dar va fi, cu siguranta, mai multa responsabilitate la volan.'

Marea Plantare este un proiect derulat de MaiMultVerde, Romsilva, ING Asigurari de Viata si Cosmote Romania, initiativa derulandu-se cu fonduri stranse la Gala Verde organizata de MaiMultVerde cu sprijinul Cosmopolis.

Amalia Enache, Malvina Cervenschi
Amalia Enache si Malvina Cervenschi
Dragos Bucurenci, Cabral, Melania Medeleanu
Dragos Bucurenci, Cabral, Melania Medeleanu

 

Iulia Vantur Oana Pellea
Iulia Vantur Oana Pellea
Dragos Bucurenci Dana Razboiu
Dragos Bucurenci Dana Razboiu

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter