Cabral, alături de fiica lui cea mare, Inoke, într-o fotografie inedită: "Cam așa arată un tată fiert"

Publicat pe

Cabral a dat recent publicității o fotografie mai veche în care se află alături de Inoke, fiica lui cea mare, care acum s-a transformat într-o superbă domnișoară. Prezentatorul TV și-a înduioșat fanii cu ipostaza înduioșătoare în care s-a lăsat pozat alături de Inoke.


Cabral este destul de discret în privința vieții personale, așadar, chiar dacă fanii săi știu că vedeta are o fiică din prima căsătorie, puțini știu și cum arată Inoke. Fiica lui Cabral și a Luanei Ibacka are acum 17 ani și este o domnișoară superbă, de care tatăl ei este foarte mândru.

Și dacă el și Andreea s-au decis să nu facă deocamdată public chipul bebelușei lor, Namiko, venită pe lume la finele anului trecut, Cabral a fost puțin mai generos în ceea ce o privește pe Inoke…

„Cât iubesc muțunica asta…”

Așadar, mândrul tătic a postat o fotografie mai veche în care se afla alături de Inoke la spital, deoarece fiica lui se simțea rău. De aici și comentariul: „Acum câțiva ani. Cu fata mea, prima, frumușica… nu se simțea bine, așteptam să intrăm la medic. Cam așa arată un tată fiert. Cât iubesc muțunica asta…!'

Acum, Cabral este din nou tată, iar Inoke are o surioară cu 17 ani mai mică, al cărei nume i se datorează… Cu siguranță Namiko se va face la fel de frumoasă ca sora ei mai mare.

Cabral, alături de fiica lui cea mare, Inoke, într-o fotografie inedită: "Cam așa arată un tată fiert"Cabral, alături de fiica lui cea mare, Inoke, într-o fotografie inedită: "Cam așa arată un tată fiert"

 

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă