Cabral, pasionat de automobilism

Publicat pe

Cabral Ibacka a vorbit despre pasiunea sa pentru automobile, curse şi viteză, cu ocazia lansării în România a brandului de îmbrăcăminte şi accesorii Grandprix Originals.

 

Cabral

În calitate de gazdă a evenimentului, vedeta a povestit experienţa sa de pe circuitul de la Le Mans, cel mai vechi circuit pentru curse de anduranţă din lume. Le Mans este, conform lui Cabral, mult mai interesant decât multe alte circuite moderne, datorită tradiţiei care s-a creat în jurul lui.

 

De asemenea, Cabral şi-a arătat aprecierea faţă de actorul Steve McQueen, protagonistul filmului Le Mans (1971), o incursiune detaliată în lumea curselor de automobilism. Steve McQueen este şi personajul care a inspirat brandul Grandprix Originals.

Povestea companiei a luat naştere în anul 1971, odată cu lansarea filmului „Le Mans', ce îl avea ca protagonist pe cunoscutul actor Steve McQueen, un împătimit al curselor şi maşinilor. Marca GRANDPRIX ORIGINALS constituie reflexia acelor vremuri prin colecţiile sale autentice, colecţii ce includ geci de piele şi de curse, cămăşi, tricouri, accesorii şi genţi ce poartă siglele originale ale sponsorilor, având un stil influenţat de vremurile de atunci, cât şi de prezent (from past – to present). ADN-ul stilului Grandprix Originals este format din dunga roşie şi dunga albastră, identice cu legendarele salopete de curse ale acelor vremuri.

 

Foto: PR

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter