Cabral, Roxana, Andreea si Madalina - vanzatori pentru o zi

Publicat pe

In cadrul unei actiuni caritabile organizată ieri, 22 martie, de KFC Romania in parteneriat cu organizatia neguvernamentala World Vision, Cabral, Andreea Ibacka, Roxana Ciuhulescu si Madalina Draghici au incurajat clientii sa sprijine campania „Eu cum ajung la scoala?”.

Actiunea caritabila s-a desfasurat in cadrul KFC Dorobanti si a avut ca scop stimularea strangerii de fonduri in vederea achizitionarii unui microbuz scola pentru 150 de copii din comuna Rebricea, judetul Vaslui care, pentru a ajunge la scoala, sunt nevoiti sa mearga pe jos 10 kilometri.
Timp de doua ore, cele patru vedete au incurajat clientii restaurantului sa faca donatii punctuale in valoare de 5 lei, in schimbul varora le-au fost oferiti cate un magnet inscriptionat cu numele campaniei.

La finalul evenimentului, fiecare vedeta a oferit cate un autograf pe camasa pe care a purtat-o, obiectele vestimentare urmand sa fie licitate pe pagina de Facebook a World Vision Romania, iar banii stransi vor fi directionati catre campania „Eu cum ajung la scoala?'.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter