Cabral și Andreea Ibacka au aflat sexul bebelușului: ”O să avem...”

Publicat pe

După o lungă așteptare, Cabral și Andreea Ibacka au aflat sexul bebelușului lor. Au așteptat mai bine de șase luni pentru a afla dacă vor fi părinți de fetiță sau de băiețel. Viitoarea mămică a fost cea care a făcut anunțul mult așteptat.

Dacă bebelușul s-a încăpățânat și nu a vrut să stea așa cum trebuie atunci când mămica lui mergea la ecografie, ei bine acum s-a aflat. Cabral și Andreea Ibacka vor avea o fetiță. 'O să avem fetiță', a scris Andreea Ibacka pe blogul personal.

Bucuria este imensă pentru cei doi și au așteptat această clipă cu sufletul la gură. 'O întrebare pe care în ultima vreme am auzit-o mai des ca 'Bună ziua!'.', a mai spus viitoarea mămică.

Cabral mai are o fetiță din căsnicia cu Luana Ibacka, iar acum va fi tată pentru a doua oară tot de fetiță.

Motivul pentru care au aflat târziu sexul bebelușului

„Am avut emoții. N-am vorbit despre sarcină pentru că am vrut să fim siguri că totul e bine. Doar familia și prietenii apropiați au știut.  Sunt în cinci luni, nu sunt chiar la început. N-am fost de niște săptămâni bune la ecografie, urmează chiar zilele viitoare și atunci îmi va confirma. Nu a fost foarte sigură treaba. Bebe, cu toate că este agitat, nu a vrut să ne spună mai multe despre el, se tot întorcea cu spatele… Nu am avut pofte. Nu am luat mult în greutate. Am mâncat mai mult ciorbă… Nu m-am menajat în niciun fel. Că, până la urmă, femeile gravide se îngrașă, adică să plecăm de la premisa asta. Nu am un stres. O să slăbesc după și n-o să mă înfometez acum. N-am cum să trag din greu la sală pentru că nu e indicat', a declarat Andreea Ibacka în cadrul unui interviu pentru emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

Citește și: Andreea Ibacka, prima poză cu burtică! Soția lui Cabral e însărcinată în aproape șase luni

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter