Cabral si Andreea Patrascu - Tur de forta prin Paris

Publicat pe

Cabral si Andreea Patrascu au facut un adevarat tur de forta in Paris: au vizitat 16 obiective turistice in vacanta de iarna pe care au petrecut-o in capitala Frantei.

Celor doi indragostiti nu le-a scapat nimic din frumusetile Parisului: „Si am vazut aproape tot ce se putea: Muzeul Luvru, Arcul de Triumf, Champs-‰lysées, Place de la Concorde, La Madeleine, Turnul Eiffel, Basilica Sacre Coeur, Catedrala Notre Dame, Cabaretul Moulin Rouge, Domul Invalizilor, Podul Alexandru al III-lea, La Defense, Centrul Pompidou, Primaria Parisului, Pont Neuf, Parcul Disneyland. Cu toate ca pentru Cabral aproape toate obiectivele erau deja bifate, lui i-a facut mare placere sa-mi fie ghid si sa-mi arate mare parte dintre cele mai vizitate puncte ale Parisului', povesteste Andreea.

Acum, daca ne-am mai agita putin, am putea fi amandoi ghizi turistici in Paris. Am avut mare noroc si cu vremea, care ne-a rasfatat in ianuarie cu 12-15 grade. Cu plus', adauga Cabral, prezentatorul emisiunii Povestiri de noapte'.

Calatoria a fost una foarte reusita. In plus, am revazut persoane dragi noua si asta nu poate decat sa ne bucure. Parisul este una dintre cele mai reusite destinatii de vacanta in care am ajuns.'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter