Cabral si Dragos Bucurenci prefera femeile naturale

Publicat pe

Cabral si Dragos Bucurenci apreciaza frumusetea naturala, la fel ca si alti 5000 de barbati romani.

Dragos Bucurenci66, 45% dintre cei 5000 de barbati care s-au alaturat manifestului pentru frumusetea naturala' initiat de NIVEA Visage prefera ca femeile iubite sa fie machiate cat mai natural, in timp ce 21,95% si-ar dori sa nu fie machiate deloc.

Va marturisesc ca mie rezultatele acestui sondaj mi-au dat ceva incredere. Eram convins ca ma aflu intr-o minoritate a barbatilor care au o problema cu fondul de ten. Dar se pare ca suntem ceva mai multi', declara Dragos Bucurenci.

Va iubim, fetelor, asa cum sunteti. Ridul ala pe care il ascundeti cu atata fond de ten este preferatul nostru, nu ati observat ca atunci cand sunteti prin casa, intr-un tricou lalau si gaurit, ciufulite si nemachiate, va sarutam exact acolo unde e ridul ala?', marturiseste Cabral Ibacka.

Studiul s-a desfasurat printr-un chestionar online postat pe 8 dintre cele mai mari bloguri din Romania: cabral.ro, bucurenci.ro, dobro.ro, manafu.ro, bobbyvoicu.ro, clickio.ro, olix.ro, si adrianciubotaru.ro.
 

Foto: Ionut Staicu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter