Calin Goia a servit ceai si cafea la inaugurarea cafenelei sale

Publicat pe
Aseara a avut loc inaugurarea cafenelei lui Calin Goia, Camera din fata. Un loc inmiresmat de cele mai apetisante arome de ceai si cafea, Camera din fata este un spatiu intim si linistit, plin de povesti.
De la peretele cu poze vechi scoase din albumul de familie al solistului Voltaj, pana la istoriile din meniu, cei care trec pragul cafenelei vor afla povesti pline de farmecul epocilor trecute si vor gusta ceaiuri si cafele din cele mai indepartate colturi ale lumii.
Ideea cafenelei a pornit tot de la o poveste: „Aveam vreo 4 ani. Ai mei ma lasasera la bunici. M-am trezit si, cu ochii inca lipiti de somn, am iesit din dormitor, am trecut de bucatarie si am ajuns in camera dinspre strada. Bunica mea statea in fotoliu, crosetand ca de obicei. La masa, cu ziarul in fata si o ceasca de cafea langa, bunicul citea cu voce tare. Cand m-a vazut, bunica m-a luat in brate, m-a pupat si m-a intrebat: iti fac un ceai cu paine cu dulceata? Mirosea atat de frumos a cafea, am infulecat repede cea mai buna dulceata din lume si am suflat in ceai sa nu ma ard. Avea gust de tei, menta si putin busuioc. Mi-e tare dor de zilele acelea, de… Camera din fata” (Calin Goia)
 
Foto: Ruxandra Ilie
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter