Camelia Potec, însărcinată în luna a cincea: “Mi-a fost extrem de rău, am avut anemie!” Sportiva oferă detalii despre nuntă și botez

Publicat pe

Vestea că e însărcinată i-a uimit până și pe apropiații ei! În discreție maximă, Camelia Potec a așteptat să primească ok-ul medicului pentru a-și expune public fericirea, întrucât primul trimestru de sarcină a fost unul chinuitor, pentru ea. Peste doar câteva luni, va naște o fetită, iar nunta și botezul vor fi două evenimente separate. 

 

Camelia Potec a acceptat să ofere un interviu pentru VIVA! chiar în ziua în care a anunțat că este însărcinată, o veste care i-a bucurat pe toți prietenii și pe toți fanii ei.

 

Camelia, cum a decurs sarcina, până acum?

Primele trei luni au fost foarte dificile. Mi-a fost foarte rău și foarte greu. Am fost extenuată, nu mi-au ieșit bine nici analizele, mă refer la calciu și am avut și o anemie. Nu ceva grav, dar am fost la limita de jos… Am avut noroc că a fost și iubitul meu alături de mine și m-a susținut și așa am trecut mai ușor peste asta.Și iată că am ajuns în luna a cincea și acum mă simt mai bine.

Ți-ai dorit de mult să devii mamă? Cum a fost?

Să știi că mi-am dorit de mult și chiar mă speriasem de fândul că-mi va fi foarte greu. Știi cum e, eu sunt înotătoare, la noi apar multe probleme de ordin feminin. Cistite netratate la timp sau netratate corespunzător, că noi nu avem voie să luăm toate medicamentele… Și chiar am crezut că va fi gre. Dar uite că s-a întâmplat rapid, spre surprinderea mea.

Spune-ne ceva despre iubitul tău… Nimeni nu îi știe identitatea…

Suntem împreună de la începutul verii trceute, dar el are acum niște proiecte profesionale și nu vrea să se expună deloc, deocamdată.

 

Fac nunta și botezul separat

 

Cum s-a schimbat viața ta de când ai rămas însărcinată?

S-a schimbat mult și trebuie să mă obișnuiesc și eu cu schimbarea. Trebuie să învăț să mă relaxez, să nu mă mai consum, să mă odihnesc mai mult. Nu am avut pofte până acum, încerc să mă obișnuiesc cu mâncarea. Ea îmi dă semne. Cum nu îi place ceva, cum mă atenționează și automat nu mai pot mânca acel aliment.

Ați ales nume?

Încă nu, aștept să se nască și să îi alegem după ce o vom vedea cum arată. Ce pot să spun este că va avea două nume de familie, o va chema și Potec.

Faceți nunta și botezul în același timp?

Nu, nu. Eu îmi doresc să facem întâi botezul, până nu se va face foarte frig, afară, iar nunta anul viitor, sper să nu se întâmple nimic până atunci (n.r. râde). Petrecerea de botez va fi una restrânsă, doar cu membrii familiei și apropiații. Dar, până atunci, să trecem cu bine de această perioadă.

 

 

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter