Când pleacă Simona Gherghe de la "Acces Direct"? Prezentatoarea TV, însărcinată pentru a doua oară, a făcut primele declaraţii

Publicat pe

Simona Gherghe a vorbit despre momentul în care va intra în concediu de maternitate. Prezentatoarea TV se simte foarte bine şi e curioasă să vadă cum o să se descurce cu doi copii.

Simona Gherghe va intra în concediu de maternitate în primăvara anului 2019 deoarece în luna mai va naşte, aşa au informat-o medicii. Despre „Acces Direct”, ea a povestit că nu ştie exact când va pleca. Se simte momentan foarte bine, dar probabil în aprilie 2019 va lua o pauză.

„Nu ştiu, nu ştiu nici asta. Nu mi-am propus. Mă simt bine, adică la Ana… Da, o să fiu aici (n.r. la începutul anului 2019). La Ana am intrat în concediu puţin mai repede decât ar fi trebuit pentru că într-adevăr mă simţeam foarte rău.

Eu sarcina aceea am dus-o greu. Mi-am făcut injecţii în burtă de la prima zi până am născut. Singură mi le făceam, în fiecare seară. 8 luni şi un pic, cât am ţinut sarcina. Acum n-am nicio problemă. E în funcţie de cum să simt, dara cum mă simt bine”, a declarat Simona Gherghe la Antena 1.

Dan Capatos, prezentatorul XNS, a ţinut să precizeze că e probabil ca în aprilie Simona Gherghe să intre în concediu de maternitate.

„Deci cel puţin până în aprilie dacă totul merge bine.”, a adăugat el.

Simona Gherghe ţine dietă pe parcursul sarcinii

Despre dieta pe care o urmează acum, prezentatoarea TV a povestit mai multe.

„Este un regim de viaţă extrem extrem de sănătos. Voi care faceţi sport, v-aţi putea regăsi. Am voie să mănânc grătar, mănânc peşte fie la cuptor, fie la grătar. Mănânc salate, dar fără ulei. Mănânc brânză slabă, iaurt, fructe, dar anumite fructe. Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute. Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mănânca tone de cozonac. Săptămâna trecută am mâncat o felie, atât… după trei luni. Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana. Am descoperit această problemă în era aproape în pragul pancreatitei, ceea ce era îngrozitor. Eram însărcinată în luna a şasea-a şaptea. Atunci chiar era un pericol şi pentru mine şi pentru copil. Aşa, am luat-o din timp cu regimul, ca să nu fie probleme, deşi teoretic aş putea să mănânc, dar sunt foarte conştiincioasă', a spus Simona Gherghe, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show'.

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter