Când va avea loc botezul gemenelor lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel

Publicat pe

Cristi Borcea are planuri mari cu Valentina Pelinel. Actuala lui soție este însărcinată cu gemene, iar bucuria este imensă în familia lor. După nunta celor doi urmează botezul gemenelor lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel. Fostul acționar de la Dinamo a dezvăluit când va avea loc frumosul eveniment.

Vestea că Valentina Pelinel este însărcinată a luat prin surprindere pe toată lumea, însă cine s-ar fi gândit că vedeta va fi mamă de gemene. Cristi Borcea are 48 de ani și șapte copii. Omul de afaceri nu știe dacă se oprește aici sau dacă va mai face și alți copii, de un singur lucru este sigur, acela că Valentina Pelinel este ultima femeie din viața lui.

Cristi Borcea a dezvăluit când va avea loc botezul gemenelor și cum va fi petrecerea. Chiar dacă încă nu s-au născut, Valentina Pelinel și Cristi Borcea își doresc o petrecere mare pentru fetițele lor. 'Am avut mulţi prieteni care ar fi vrut să vină, dar a fost ceva restrâns. În vară, când facem botezul gemenelor, o să fie ceva mai mare. Ori la Bucureşti, ori la Budapesta, va fi de dimensiuni mai mari. Nu ceva epic, dar mai mulţi prieteni apropiaţi.', a declarat Cristi Borcea pentru Libertatea.

Așadar, botezul gemenelor lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel va avea loc în vara anului 2019. Cu siguranță petrecerea va fi una foarte reușită. Cei doi nu s-au gândit încă dacă evenimentul va avea loc în București sau Budapesta.

Citește și: Milionarul Cristi Borcea nu a scos un ban din buzunar pentru nunta cu Valentina Pelinel. Cine a plătit totul?

Citește și: Cristi Borcea își dorește să rămână toată viața cu Valentina Pelinel: 'E ultima femeie'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter