Cannes 2010 - Kristin Scott Thomas deschide ”Balul”

Publicat pe

Cea de-a 63-a editie a Festivalului de Film de al Cannes o va avea drept maestra de ceremonii pe actrita Kristin Scott Thomas.

„Rolul meu de maestra de ceremonie va fi sa deschid balul. Voi incerca sa trezesc interesul asupra diversitatii cinematografice care nu se rezuma doar la filmele ce prezinta dezastre si catastrofe, desi imi place acest gen'.

Kristin Scott Thomas

„Festivalul de la Cannes este locul unde pot fi vazute filme cu bugete uriase, dar si filme remarcabile produse in diverse regimuri politice cu resurse minime.', a adaugat actrita.

„Miercuri seara nu vreau sa vorbesc mult. Rolul meu va fi sa deschid ceremonia si sa dau drumul Festivalului. Nimic nu conteaza in afara filmelor.', a declarat Kirstin care a ales pentru marea seara o rochie haute couture Armani.

In prima seara va fi prezentat in avanpremiera, in afara competitiei, filmul „Robin Hood' in regia lui Ridley Scott cu Russell Crowe si Cate Blanchett in rolurile principale.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter