Cannes - Un oras asediat de staruri

Publicat pe
Foarte multe dintre starurile de la Hollywood se vor afla la Festivalul de Film de la Cannes care se desfasoara intre 14 si 18 mai, anunta Le Parisien.

Penelope CruzVor pasi pe covorul rosu Harrison Ford, Cate Blanchett, Steven Spileberg si George Lucas care vor fi prezenti la avanpremiera mondiala a filmului „Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”.

La proiectia filmului „Kung Fu Panda' vor veni Angelina Jolie, Brad Pitt, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Jack Black si Lucy Liu.

Regizorul Woddy Allen si actorii Javer Bardem, Penelope Cruz si Scarlett Johansson vor prezenta lungmetrajul „Vicky Cristina Barcelona'.

Keira Knightley si Sienna Miller nu puteau lipsi de la Cannes cu ultimul lor film, „The Edge of Love'.

Francezii vor fi reprezentati de Catherine Deneuve si Mathieu Amalric care vin cu „Un conte de Noel'. La cei 60 de ani de cariera, Jeanne Moreau va fi sarbatorita acestei editii, in timp ce regizorului Roman Polanski ii va fi dedicat un documentar.

Dupa Martin Scorsese, Stephan Frears, Wong Kar-Wai, Nanni Moretti si Sydney Pollack, regizorul Quentin Tarantino a fost invitat sa tina o lectie de cinema si sa vorbeasca despre cariera sa de regizor si scenarist.

Pe 22 mai, inainte de anuntarea castigatorilor, va avea loc gala amfAR organizata pentru strangerea de fonduri destinate combaterii maladiei SIDA, gazde fiind Sharon Stone si Madonna.

Premiile celei de-a 61-a editie a Festivalului de Film de la Cannes vor fi stabilite de un juriu prezidat de actorul si regizorul american Sean Penn.

Foto: www.hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter