Cântăreaţa Ciara s-a logodit

Publicat pe

După mai puţin 1 an de relaţie, Ciara şi fotbalistul Russell Willson şi-au anunţat logodna.

 

Cei doi au facut publică vestea din Seychelles acolo unde au plecat într-o călătorie romantică. Mai multe fotografii postate pe Instagram au dezvăluit imensa fericire a artistei care a primit un superb inel de logodnă.

 

„Dumneze este bun. Sunt atât de recunoscătoare. Russell Willson, tu eşti paradisul meu. Sunt atât de nerăbdătoare să-mi petrec retul vieţii cu tine', a scris Ciara care radiază acum de fericire.

 

Înainte de a pleca spre Seychelles, cântăreaţa şi fotbalistul s-au aflat în primele rânduri ale prezentărilor de modă de la Paris. Ciara a făcut deplasarea la Paris în special pentru Riccardo Tisci, directorul artistic al Casei Gucci şi bunul ei prieten. Iar anul acesta, ea nu a mai venit singură, ci împreună cu iubitul său.

 

Ciara a mai fost logodită o dată, cu rapper-ul Future, tatăl fiului său, Future Zahir. Cei doi nu au rezistat prea mult împreună, punând punct relaţiei la doar 3 luni de la naşterea copilului din cauza aventurilor cântăreţului.

 

Foto: Instagram

 

Cântăreaţa Ciara s-a logoditCântăreaţa Ciara s-a logodit

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter