Caravana “Din dragoste pentru femei” alaturi de Andreea Marin si Scoala Mamelor

Publicat pe

Avon Cosmetics Romania, alaturi de Andreea Marin, va invita in perioada 6 martie- 11 aprilie in caravana Din dragoste pentru femei'.

 

Andreea Marin

Timp de 2 ore, veti participa la discutii ca intre prietene despre succes, frumusete interioara si exterioara, sanatate si independenta financiaradezvoltare personala si profesionala, despre oportunitati de cariera la orice varsta si despre povesti de success ale unor femei ca voi.

Caravana se desfasoara in 10 orase (Cluj, Galati, Constanta, Brasov, Sibiu, Timisoara, Iasi, Craiova, Ploiesti si Bucuresti) si este sustinuta de Scoala Mamelor – un proiect national demarat de Andreea Marin destinat mamelor aflate in dificultate.

Imi plac povestile reale, de succes! De aceea am ales Avon, compania de frumusete numarul 1 din Romania. Mii de romance sunt acum Lideri Avon si au propria afacere. Suntem frumoase si puternice, pentru ca tot ceea ce facem este din dragoste pentru femei', declara Andreea Marin in spot-ul de promovare al caravanei.

 

 

Participarea se face pe baza de inscriere sau invitatie. Va puteti inregistra online pe www.facebook.com/AvonSpace.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter