Care este cea mai mare slăbiciune a lui Vladimir Putin: „Dacă suntem dispuşi să o folosim...”

Publicat pe

Care este cea mai mare slăbiciune a lui Vladimir Putin. Vladimir Putin ocupă primele pagini ale ziarelor după ce ieri, 24 februarie 2022, a hotărât ca Rusia să atace Ucraina. În acest context, mai multe persoane cu renume din întreaga lume i-au contestat decizia. Printre acestea se numără și șahistul Gari Kasparov, care a dezvăluit inclusiv cea mai mare slăbiciune a președintelui rus!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Care este cea mai mare slăbiciune a lui Vladimir Putin. Este deja a doua zi de război, iar Vladimir Putin pare să nu își dorească pacea prea curând. Acesta a ordonat ca trupele rusești să atace Ucraina, iar decizia sa a fost contestată de multe persoane importante din întreaga lume. Gari Kasparov, campion mondial la șah și preşedintele Fundaţiei pentru Drepturile Omului, rusul de origine armeană-evreiască a vorbit pe pagina sa de Twitter despre marea slăbiciune a președintelui rus.

Care este cea mai mare slăbiciune a lui Vladimir Putin: „Dacă suntem dispuşi să o folosim...'Care este cea mai mare slăbiciune a lui Vladimir Putin: „Dacă suntem dispuşi să o folosim...'

Șahistul a subliniat că banii reprezintă unul dintre factorii pe care oamenii trebuie să îl ia în calcul. Iată declarația acestuia cu privire la președintele Rusiei!

Citește și: Ce mesaj a transmis Klaus Iohannis, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina:„Niciun român nu trebuie să se teamă pentru siguranța sa’

Citește și: Cât a costat ținuta lui Klaus Iohannis de la Ziua Marinei.Cătălin Botezatu a dat verdictul

Citește și: Doi tineri din Kiev s-au căsătorit în ziua în care Rusia a invadat Ucraina:„Putem muri și am vrut să fim împreună înainte de asta’

Citește și: Imagini sfâșietoare cu un tată din Ucraina care-și ia la revedere de la fiica lui, pentru a rămâne la război. Lacrimi de durere!

Care este cea mai mare slăbiciune a lui Vladimir Putin

Care este cea mai mare slăbiciune a lui Vladimir Putin. Gari Kasparov a vorbit public despre situația actuală dintre Rusia și Ucraina. Se pare preşedintele Fundaţiei pentru Drepturile Omului, rusul de origine armeană-evreiască condamnă vehement acţiunile dramatice orchestrate de Rusia. El chiar a subliniat care este slăbiciunea lui Vladimir Putin.

„Călcâiul lui Ahile al lui Putin este faptul că el şi clica lui îşi ţin banii în lumea liberă, pe care spun că o dispreţuiesc. Aşa au ajuns să răspândească corupţia, dar au oferit şi o armă împotriva lor – dacă suntem dispuşi să o folosim', a scris el pe Twitter.

Mai mult decât atât, acesta a oferit mai multe sfaturi cu privire la modul în care țările din întreaga lume trebuie să acționeze pentru ca războiul să ia final.

„Ok, după ce ani de zile avertismentele mele au fost ignorate, azi am auzit doar: „Gari, ai avut dreptate!'. Voi repeta ce am spus atunci. Iată recomandările mele: Sprijiniţi militar Ucraina, imediat. Prin arme, informaţii, tehnologie. Maşina de război a lui Putin trebuie falimentată. Îngheţaţi finanţele Rusiei şi ale aliaţilor ei. Scoateţi Rusia din fiecare instituţie financiară şi internaţională!', a spus el.

Gari Kasparov: „Nu mai e loc de vorbit'

Acesta a oferit o listă de recomandări extrem de amănunțite pentru oprirea războiului dintre Rusia și Ucraina. Campionul mondial la șah a subliniat că toate țările trebuie să fie unite și să lupte împotriva președintelui Rusiei.

„Retrageţi toţi ambasadorii din Rusia. Nu mai e loc de vorbit. Noul mesaj unificat este: „Opriţi-vă sau veţi fi izolaţi definitiv'. Interziceţi toate elementele maşinii de propagandă globală a lui Putin. Nu-l mai ajutaţi pe dictator să răspândească minciuni şi ură. Demascaţi şi acţionaţi împotriva lacheilor lui Putin! Dacă Schröder şi oamenii lui continuă să lucreze pentru Putin, aduceţi acuzaţii! Înlocuiţi petrolul şi gazul rusesc. Presiune pe OPEC (Organizaţia Ţărilor Exportatoare de Petrol), creşteţi producţia. Nu poţi salva planeta dacă nu salvezi oamenii de pe ea. Recunoaşteţi că vor exista costuri, sacrificii. Am aşteptat mult, preţul este mare, dar va creşte de-acum înainte. E timpul să luptaţi' , a spus el.

„Nu știu ce face președintele Vladimir Putin'

 Într-o conferinţă de presă susţinută la Bucureşti în 2021, Gari Kasparov își susținea disprețul față de președintele rus. Acesta subliniază că își dorește ca Vladimir Putin să fie pedepsit pentru infracțiunile comise de-a lungul mandatelor.

„Nu ştiu ce face preşedintele Vladimir Putin, ştiu de dictatorul rus. Dacă îi spui preşedinte, îi dai mai multă credibilitate în sistemul politic fals folosit în Rusia. Sper ca într-o zi să fie adus în faţa justiţiei pentru cele comise, infracţiuni şi altele. Sunt sigur că atunci când se va prăbuşi regimul, şi dictatorul se prăbuşeşte. Nu o să-l ajute nimeni. Cei care au curajul să protesteze în Rusia merită sprijinul şi respectul nostru', a spus el într-o conferință susținută la București, în 2021.

Sursă foto: Arhivă VIVA

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă