Care este numele real al lui Culiță Sterp de la Survivor și ce facultate a absolvit

Publicat pe

Culiță Sterp, Faimosul de la Survivor, a ajuns în lumina reflectoarelor în urma poveștii sale de dragoste cu cântăreata de muzică populară, Carmen de la Sălciua. Multă lume s-a întrebat dacă acesta este numele său real al manelistului sau Culiță este doar un alint.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 28 de ani, Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România, piesele sale aflându-se constant în top trending pe YouTube, cu milioane de vizualizări. Mulți dintre fanii Survivor se întreabă dacă pe Faimos așa îl cheamă și în buletin și realitatea este că nu, Culiță este doar un alint.

Care este numele real al lui Culiță Sterp de la Survivor și ce facultate a absolvitCare este numele real al lui Culiță Sterp de la Survivor și ce facultate a absolvit

Nicolae Sterp, alintat Culiță a copilărit în Hațeg, unde a a absolvit cursurile colegiului IC Brătianu. Provenit dintr-o familie înstărită, care deține peste 800 de oi, acesta a preferat să lase afacerea familiei și să se dedice muzicii, mai ales după ce a cunoscut-o pe Carmen de la Sălciua.

„Am crescut în mijlocul naturii, am stat fără mâncare pe câmp, având grijă de oi; cred că acest concurs mi se potriveşte cel mai bine, sunt pregătit pentru el de când eram copil.

Sunt ambiţios, curajos şi duc la bun sfârşit ceea ce îmi propun. Sunt bun la suflet şi am încredere în oameni care de multe ori mă dezamăgesc. O să-mi lipsească mâncarea, familia, prietenii, dar sper să câştig. Eu merg cu gânduri bune”, spunea Culiță Sterp înainte să plece în Dominicană, acolo unde se desfășoară Survivor.

Și dacă artista care i-a devenit, în cele din urmă, fostă soție – Carmen de la Sănciua, a abondant studiile după Bacalaureat, Culiță Sterp a mers mai departe și a absolvit Facultatea de Științe Economice din Sibiu. Astfel, Faimosul de la Survivor este licențiat în Management, cu nota finală 7.97.

Citește și: Cu ce se ocupa Culiță Sterp de la Survivor înainte să devină faimos: „Nu îmi plăcea această muncă'

Citește și: Daniela, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, secrete despre relația lor: „I-am spus că sunt însărcinată înainte de…'

Citește și: Carmen de la Sălciua, mărturisiri neașteptate despre actuala iubită a lui Culiță Sterp: ‘A fost la nunta noastră’

Citește și: Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce a aflat că fostul soț, Culiță Sterp, va fi tată: „Îi doresc să…'

În curând, Culiță Sterp va fi tată

Culiță Sterp și iubita lui, Daniela. urmează să devină părinți pentru prima dată, iar emoțiile sunt foarte mari pentru amândoi. Recent, Daniela a dezvăluit că artistul va fi tată de fată.

Daniela și Culiță se cunosc încă de când erau în liceu, iar tânăra a păstrat mereu legătura cu el, dar și cu surorile lui.

„Ne-am cunoscut la liceu, cred că sunt deja 13 ani de când ne știm. Ne-am cunoscut în clasa a 9-a… Chiar am și participat și la eveniment. Ne-am înțeles foarte bine, eram prieteni, am păstrat legătura mereu, m-am împrietenit și cu surorile lui și am ținut mereu legătura…’, a spus iubita lui Culiță Sterp în emisiunea lui Teo.

„Păream fericită și în casă, mă târam pe jos”

Carmen de la Sălciua a făcut dezvăluiri dureroase din căsnicia cu Faimosul Culiță Sterp de la Survivor. Deși în fața lumii apăreau drept perechea ideală și lăsau să se vadă că sunt fericiți, realitatea era alta.

„Am avut momente în care în fața oamenilor păream o persoană fericită și în casa mea poate mă târam pe jos. Sunt momente în viața asta în care nu poți să spui și vin blocajele astea. Asta m-a îndepărtat de oameni. Mi-am reînodat relația cu Dumnezeu mult mai profund în perioada asta cât am fost așa’, a spus Carmen de la Sălciua în cadrul unei emisiuni tv.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter