Carla Bruni - A treia doamna Sarkozy?

Publicat pe

Carla BruniFostul manchin Carla Bruni, e tot mai aproape de o casatorie cu presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy.

Idila dintre cei doi a inceput in luna noiembrie a anului trecut, la putin timp dupa ce Sarkozy a divortat de cea de-a doua sotie, Cecilia.

Fotografii i-au surprins in luna decembrie plimbandu-se prin Disnayland-ul parizian, apoi prin gradinile de la Versailles.

Sfarsitul de an i-a gasit pe Nicolas si pe Carla in vacanta in Egipt, cei doi aparand in ipostaze tandre.

Intr-o conferinta de presa tinuta pe 8 ianuarie, presedintele Nicoas Sarkozy a declarat ca vrea sa fie transparent in privinta acestei relatii care este extrem de serioasa.

Carla a aparut de altfel cu doua inele Dior, iar speculatiile au inceput de indata. I le-a oferit Sarkozy pe amandoua sau numai unul? Si atunci pe care, mai ales ca acela de pe mana stanga este identic cu un inel al Ceciliei.

Unii s-au grabit sa anunte chiar data casatoriei, stabilita se pare pe 8 sau 9 februarie, insa Sarkozy i-a atentionat pe ziaristi ca s-ar putea ca intreaga ceremonia sa se desfasoare in cel mai mare secret. (L.F.).

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter