Carla Bruni il eclipseaza pe Sarkozy

Publicat pe
Carla BruniCarla Bruni, noua sotie a sefului statului francez, Nicolas Sarkozy, aflata impreuna cu acesta in Anglia, a cucerit presa din Regat care nu ezita sa o compare cu Laddy D sau cu Jackie Kennedy.

O adevarata „Carlamania' s-a declansat in Marea Britanie, vizita lui Sarkozy, discursul sau in fata celor doua camere sau anuntarea hotararii de a trimite trupe suplimentare in Irak trecand pe planul doi.

Carla tine prima pagina a ziarelor, fiind imbracata intr-un costum gri elegant semnat Christian Dior la care a asortat o palarie. O fotografie total diferita fata de cea publicata zilele trecute care o infatiseaza pozand nud. Realizat in 1993, portretul va fi scos la licitatie la New York luna viitoare de catre casa Christie’s.

„Presedintele Sarkozy poate reveni oricand daca este insotit de Carla', a scris Daily Mirror.

Daily Telegraph nota ca in ciuda faptului ca Sarkozy a incercat sa-i seduca pe britanici, acestia s-au indragostit iremediabil de Carla.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter