Carla Bruni - La al treilea album - Video

Publicat pe
Carla Bruni SarkozyCel de-al treilea album semnat de Carla Bruni Sarkozy va fi lansat pe 21 iulie si va contine 14 melodii compuse de Prima Doamna a Frantei.

Pe albumul, de influenta folk, dupa cum a precizat agentul sau, Bertrand de Labbey, se va regasi si un cantec interpretat de Bob Dylan, un altul italian, dar si o piesa pe versurile lui Michel Houellebecq.

Discul contine melodii care au fost scrise in proportie de 95% inainte ca fostul model sa-l cunoasca pe Nicolas Sarkozy, dupa cum a tinut sa precizeze agentul sau.

Albumul al carui titlu nu a fost inca dezvaluit nu este inca terminat, dar va fi lansat pe 21 iulie atat in Franta, cat si in Italia, tara sa natala, Germania si Marea Britanie.

Primul sau album, „Quelquun ma dit' a aparut in 2002 si a cunoscut un succes enorm atat de public, cat si de critica, in Franta fiind vandute peste 1 milion de albume.

In 2007, Carla a lansat „No promises', album care nu a mai prins la fel de bine, francezii cumparand doar 80 de mii de exemplare.

Foto: www.famousbabes.com

Carla Bruni – Quelqu’un m’a dit

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter