Carmen Brumă a participat la primul ei maraton

Publicat pe

Carmen Brumă a trăit emoţiile participării la primul maraton, iar vedeta s-a descurcat excelent la Maratonul Internaţional de la Bucureşti, ajuns la a 8-a ediţie.

Ea a reusit sa alerge 4h si 13 min (42,195 km) pe un traseu mult mai greu decat calculase, pentru care s-a prgătit conştiincios, având un antrenor personal şi respectând un regim alimentar adecvat.

În plus, Carmen a avut parte de susţinerea bunei sale prietene, Adina Halas, iar înainte de cursă s-a încărcat emoţional petrecându-şi timpul în compania băieţelului ei, Vlad.

Carmen a făcut bilanţul primei sale participări la maraton, iar rezultatele au fost acesta: „Am iesit pe locul 7 din 30 la categoria mea de varsta (35-40) , la general, pe locul 436 din 1090 ; locul 51 din 135 la fete si am batut 373 de stafete din 623. Multumesc antrenorului meu Marian Tudorica', a scris vedeta dezvăluind şi unul dintre preparatele consumate înainte de această cursă: paste integrale cu spanac. Alături de cele două ingrediente de bază, vedeta a mai folosit: busuioc, ulei de canepa, rosii, 2-3 linguri de riccota ,sare. „Încarcare cu carbohidraţi! Aş putea să mă obişnuiesc cu asta…', a mărturisit ea amuzată pe pagina de Instagram.

Carmen Brumă a participat la primul ei maratonCarmen Brumă a participat la primul ei maraton
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter