Carmen Brumă a ieşit pentru prima dată la cafea cu o fană

Publicat pe
Carmen Brumă a ieşit pentru prima dată la cafea cu o fanăCarmen Brumă a ieşit pentru prima dată la cafea cu o fană

La începutul acestei săptămâni, Carmen Brumă a lansat o invitaţie specială celor aproape 400.000 de fani de pe Facebok: o invitaţie la cafea pentru cel sau cea care va spune cea mai frumoasă poveste despre o premieră din viaţa sa.

 

Dintre sutele de mesaje, cel care a cucerit-o pe vedetă a fost cel al Cătălinei. Tânăra de 24 de ani a povestit prima sa experienţă la crosul Mişcarea Contra Statului, organizat de revista VIVA!, ai cărui protagonişti sunt de fiecare dată Carmen Brumă şi Mircea Badea.

 

Astfel, miercuri dimineaţă cele două s-au întâlnit la o cafea şi au discutat relaxat despre stilul de viaţă sănătos, despre sport, despre cum s-a schimbat viaţa lui Carmen de când a venit pe lume băiatul ei, Vlad, şi despre cartea pe care a lansat-o recent, „Jurnal de gravidă”. Carmen Brumă i-a împărtăşit Cătălinei şi cum a fost prima ei experienţă în televiziune şi despre anii de început ai carierei ei.

 

Întâlnirea dintre Carmen şi câştigătoarea concursului de pe Facebook a avut loc la Promenada şi a făcut parte dintr-o serie de întâlniri între vedete şi fanii lor, organizate cu ocazia aniversării de 1 an a mall-ului, care va avea loc pe 17 octombrie.

 

După ieşirea la cafea, Carmen a intrat în direct cu Bogdan Miu la Radio Promenada.

 

Fanii lui Carmen mai au o şansă de a se întâlni cu ea şi nu numai pe data de 17 octombrie, când alături de Răzvan şi Dani, Teo Trandafir, Nicolai Tand şi Andrei Aradits, vedeta va înmâna premii şi va sărbători alături de invitaţi.

 

Foto: PR

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter