Carmen Iohannis, invitat special la Sibiu Fashion Days. Prima Doamnă va admira, din public, creațiile designerilor români

Publicat pe

Prima Doamnă a țării, Carmen Iohannis, este invitatul special de la Sibiu Fashion Days, eveniment ajuns la a opta ediție, care are loc pe 12 și 13 iulie, în Piața Mare a Sibiului. Alături de Carmen Iohannis va fi Eli Lăslean, creatoarea de modă care îi semnează ținutele.

 

La Sibiu Fashion Days se reunesc cei mai importanți designeri din România și branduri consacrate. Anul acesta va lua parte la eveniment și Prima Doamnă a țării, Carmen Iohannis, alături de cunoscuta creatoare de modă Eli Lăslean.

Alți 15 designeri renumiți din țară își vor prezenta colecțiile, vineri și sâmbătă, pe muzica mixată de DJ cunoscuți precum DJ Cipi Hampu, DJ Alex Zara, dar și pe muzica de saxofon asigurată de Mr. Saxi. La finalul prezentărilor de modă, Dj Project și Giulia vor încheia cea de-a opta ediție Sibiu Fashion Days printr-un concert în care vor cânta cele mai cunoscute hit-uri.

Impresionanta Piața Mare din Sibiu se va transforma în zona principală a festivalului de modă din Sibiu. Evenimentul va avea aceeași scena grandioasă, ca și anii anterior, care va încadra și lumina fântâna arteziană și Biserica Evanghelică, dând astfel un plus semnificativ evenimentului. Accesul la eveniment este gratuit.

Programul Sibiu Fashion Days:

Vineri, 12 iulie, de la ora 20:30 – Designeri și branduri precum: Anca Mărgineanu – CălătorIA, Urma, Nichi Cristina Nichita, Anemona Stanchi, IXXXI Jewerly, Claudia Rawlings, Eli Laslean, Minelli, Mahomed Al Dleme – Tookzik – un designer cu renume în țara noastră, care aduce tente orientale în colecțiile lui, își vor prezenta colecțiile din 2019 în impresionanta locație, pe muzica mixată de DJ Cipi Hampu & Mr. Saxi.

Vineri, după ora 24:00 are loc After Party-ul oficial al evenimentului, unde DJ Cipi Hampu mixează în duet cu Mr. Saxi.

Sâmbătă, 13 iulie, de la ora 20:30 – Designeri și branduri precum Nagun, Curly Boutique, Denisa Macovei – Carolina D, Lena Criveanu, Zetta, Kinga Varga si George Hojbota prezinta cele mai frumoase ținute, pe muzica mixată de DJ Alex Zara.

La finalul zilei de sâmbătă, la ora 22:00, este programat un concert ce se anunta incendiar semnat DJ Project & Giulia.

„Sibiu Fashion Days este un eveniment care a devenit tradițe pentru orașul nostru. Muzica și culorile vibrante din prezentările de modă creează în Piața Mare o atmosferă strălucitoare, pe care o trăiesc toți cei prezenți la eveniment.' – Liliana Tempean, Organizator Sibiu Fashion Days.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter