Carmen Negoiţă – Vacanţă în Tenerife

Publicat pe

Carmen Negoiță a petrecut o vacanță de neuitat în Tenerife, destinație pe care a ales-o în primul rând pentru clima blândă din luna ianuarie, dar și pentru frumusețile naturale impresionante.

 

Fashion blogger-ul povesteşte că pe drumurile de pe vulcanul Teide a avut parte unul din cele mai frumoase apusuri de soare văzute până atunci.

 

„Pe vulcanul Teide am descoperit un peisaj incredibil. Ai senzația că ești pe planeta Marte, mai ales că, la apus, solul devine și mai roșiatic. Este o experiență uimitoare', spune Carmen Negoiță.

 

Fashion bloggerul a parcurs întreaga insulă cu mașina și a ajuns chiar și în sătucul Masca, situat între munți, locul unde se spune că se adăposteau pirații de odinioară.

 

Carmen a profitat de vremea frumoasă, făcând plajă, dar și sporturi acvatice. A învățat astfel să facă SUP (Stand Up Paddling), mai exact să vâslească, stând în picioare pe o placă ce plutește pe apele liniștite ale unei lagune.

 

Carmen Negoiţă – Vacanţă în TenerifeCarmen Negoiţă – Vacanţă în Tenerife
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter