Carmen Tănase a ajuns la spital: „Îmi amorţea un picior, inima îmi fâlfâia”. În ce stare se află acum actriţa

Publicat pe

Carmen Tănase a ajuns la spital. Actriţa a profitat de perioada de pauză pe care o are acum, între filmări, şi a mers să se asigure că nu suferă de vreo afecţiune gravă, care să-i pună viaţa în pericol. Carmen Tănase s-a alarmat când a constatat că îi amorţea un picior şi o durea spatele atât de tare că nu mai putea merge.

Carmen Tănase a ajuns la spital: „Îmi amorţea un picior, inima îmi fâlfâia'. În ce stare se află acum actriţaCarmen Tănase a ajuns la spital: „Îmi amorţea un picior, inima îmi fâlfâia'. În ce stare se află acum actriţa

„Răgazul acesta l-am folosit să-mi fac toate investigaţiile medicale. Este un cerc vicios programatul la medic. Am profitat de răgazul acesta, mi-am făcut şi eu controale, mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorţea un picior, inima îmi fâlfâia. Dar mai am. Am învăţat că trebuie să am grijă' a spus Carmen Tanase la Antena Stars.

În urma cu scurt timp, Carmen Tanase a vorbit deschis si a recunoscut ce o deranjeaza si de ce: „Lumea zice că sunt arogantă, dar nu sunt arogantă! (…) Cuvântul pentru mine a devenit de neauzit. Nu ştiu de ce, nu-l mai suport.

Dacă îmi spune cineva: , chiar dacă lucrul acela este OK, nu îl fac! Nu vreau să stau în rând! Am făcut o fixaţie pentru asta! Nu vreau! De aceea nu vreau să merg la premiere. Nu vreau! Mă duc după o săptămână. da, dar toată lumea… Nu vreau!' a spus aceasta.

În urmă cu câţiva ani, Carmen Tănase s-a operat la glanda tiroidă, însă problemele nu au încetat pentru actriţă.

'Eram foarte nervoasă. Familia era lipită de pereți când intram în casă. Când m-am dus să mă operez, aveam o gușă enormă! Foloseam eșarfe chiar și la teatru, ca să o acopăr. A fost o simplă operație și m-am recuperat repede', mărturisea actriţa în urmă cu ceva timp, recunoscând că suferă de o spondiloză cervicală.

Carmen Tănase a trecut cu bine prin două operaţii menite să o scape de durerea de spate, dar fără succes.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter