Carmen Tănase a ajuns la spital: „Îmi amorţea un picior, inima îmi fâlfâia”. În ce stare se află acum actriţa

Publicat pe

Carmen Tănase a ajuns la spital. Actriţa a profitat de perioada de pauză pe care o are acum, între filmări, şi a mers să se asigure că nu suferă de vreo afecţiune gravă, care să-i pună viaţa în pericol. Carmen Tănase s-a alarmat când a constatat că îi amorţea un picior şi o durea spatele atât de tare că nu mai putea merge.

„Răgazul acesta l-am folosit să-mi fac toate investigaţiile medicale. Este un cerc vicios programatul la medic. Am profitat de răgazul acesta, mi-am făcut şi eu controale, mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorţea un picior, inima îmi fâlfâia. Dar mai am. Am învăţat că trebuie să am grijă' a spus Carmen Tanase la Antena Stars.

În urma cu scurt timp, Carmen Tanase a vorbit deschis si a recunoscut ce o deranjeaza si de ce: „Lumea zice că sunt arogantă, dar nu sunt arogantă! (…) Cuvântul pentru mine a devenit de neauzit. Nu ştiu de ce, nu-l mai suport.

Dacă îmi spune cineva: , chiar dacă lucrul acela este OK, nu îl fac! Nu vreau să stau în rând! Am făcut o fixaţie pentru asta! Nu vreau! De aceea nu vreau să merg la premiere. Nu vreau! Mă duc după o săptămână. da, dar toată lumea… Nu vreau!' a spus aceasta.

În urmă cu câţiva ani, Carmen Tănase s-a operat la glanda tiroidă, însă problemele nu au încetat pentru actriţă.

'Eram foarte nervoasă. Familia era lipită de pereți când intram în casă. Când m-am dus să mă operez, aveam o gușă enormă! Foloseam eșarfe chiar și la teatru, ca să o acopăr. A fost o simplă operație și m-am recuperat repede', mărturisea actriţa în urmă cu ceva timp, recunoscând că suferă de o spondiloză cervicală.

Carmen Tănase a trecut cu bine prin două operaţii menite să o scape de durerea de spate, dar fără succes.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro