Casa de licitații Goldart organizează licitația „Mari maeștrii ai picturii românești”

Publicat pe

Pe 5 martie, începand cu ora 12, iubitorii de arta sunt aşteptati la licitatia „Mari maestrii ai pictirii romanesti', organizata de Casa Goldart (w.w.w.goldart.ro).

 

Lucarile realizate de personalitați marcante ale artei romanești din ultimul secol vor fi scoase la licitația publică cu strigare din 5 martie si pot fi vazute pe parcursul acestei saptamani.

 

Imaginea diversității stilistice și modernitatea viziunii exprimată în fiecare dintre lucrările propuse oferă  prețiozitatea unei colecții atent selectate.

 

Natura statică este un gen bine reprezentat, de la viziunea descriptivă a lui Leon Viorescu, la geometrismul lui Alexandru Mohy, ajungând la rafinamentul alburilor colorate ale 'Naturii statice cu flori și carte' de Alexandru Ciucurencu.

 

Personajul, în compoziții ample sau surprins în singurătatea tihnită a lecturii, apare în lucrări semnate de nume importante ale picturii moderne ca Ipolit Strâmbu și Theodor Pallady.

 

Sintetismul viziunii artistice atinge apogeul în lucrarea semnată de Ion Țuculescu, adevărată operă de sinteză a marelui artist.

 

Poezia peisajului surprinsă de Gheorghe Petrașcu încununează fericit această admirabilă colecție a celor mai reprezentativi pictori români.

 

Nelipsite in licitațiile Goldart, si de aceasta data iubitorii de arta vor putea licita pentru obiecte de artă decorativă precum și pentru opere realizate de artisti contemporani.

 

Operele de artă pot fi vazutw de luni, 29 februarie până vineri, 4 martie, între orele 10.00 – 19.00, la sediul Goldart.

 

Casa de licitații Goldart organizează licitația „Mari maeștrii ai picturii românești'Casa de licitații Goldart organizează licitația „Mari maeștrii ai picturii românești'

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter