Cat castiga Johnny Depp pentru noul film "Piratii din Caraibe 5"

Publicat pe

 Dupa o despartire ce a socat intreaga lume, o iubire esuata cu actrita Amber Heard si noi productii cinematografice, celebrul actor Johnny Depp este pe cale sa se intoarca in fruntea topului celor mai bine platiti actori de la Hollywood.

Johnny Depp

Acesta va juca in cel de-al cincilea film „Piratii din Caraibe” si va primi un onorariu estimat la 60 de milioane de lire sterline. O buna parte din castigurile actorului se va duce catre copiii sai, Lily Rose si Jack, si catre actuala iubita, scrie femalefirst.co.uk.

 

„Acesta imensa realizare il va forta in continuare sa-si aleaga cu grija rolurile in care va mai aparea, pentru a-si mentine cota printre actorii cu greutate de la Hollywood”, a declarat o sursa apropiata.

 

„Johnny este foarte precaut si nu semneaza pentru prea multe productii. Nu vrea sa-si distruga carierea, prin supraexpunere, asa cum au facut John Travolta si Nicolas Cage”, a declarat o sursa pentru The Sun.

Foto: Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter