Cât costă o rochie de mireasă creată de Bianca Drăgușanu: „Româncele știu să aleagă. Cele mai multe rochii cumpărate au fost...”

Publicat pe

Cât costă o rochie de mireasă creată în atelierul Biancăi Drăgușanu. În urmă cu mai bine de un deceniu, creatoarea de modă și-a deschis un atelier de croitorie, unde se confecționează rochii de mireasă, dar și pentru diferite evenimente speciale. Deși afacerea a stagnat în perioada pandemiei, vedeta a recunoscut că lucrurile și-au revenit la normal și că cererea este în continuă creștere. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La 40 de ani, Bianca Drăgușanu se bucură de o carieră de succes. Dincolo de viața mondenă, vedeta a devenit un cunoscut creator de rochii de mireasă și de seară, reușind să dezvolte o afacere profitabilă. Într-un interviu recent, creatoarea de modă a vorbit despre dificultățile cu care s-a confruntat în perioada pandemiei, atunci când nu s-au mai organizat evenimente din cauza restricțiilor în vigoare. Cu toate acestea, anul acesta a însemnat o revenire la normalitate pentru afaceristă, mărturisind că cererea a crescut considerabil, iar stocul este din ce în ce mai mic.

Cât costă o rochie de mireasă creată de Bianca Drăgușanu: „Româncele știu să aleagă. Cele mai multe rochii cumpărate au fost...'Cât costă o rochie de mireasă creată de Bianca Drăgușanu: „Româncele știu să aleagă. Cele mai multe rochii cumpărate au fost...'

Cât costă o rochie de mireasă creată în atelierul Biancăi Drăgușanu. Creatoarea de modă a vorbit și despre relația pe care o are cu clientele sale, susținând că le ajută să aleagă modelul și materialul rochiei. Totodată, aceasta a făcut și câteva dezvăluiri despre costurile articolelor vestimentare create în atelierul ei.

Citește și: Cât costă hainele create de Bianca Drăgușanu:”Am început să cresc prețurile, asta e inflația în România”

Citește și: A murit Călin Doboș, chirurgul estetician al vedetelor, într-un grav accident rutier. Bianca Drăgușanu, clienta lui:”Sunt în stare de șoc”

Citește și: Andreea Bălan s-a întâlnit cu Tiberiu Argint, fostul ei iubit, la un eveniment monden.Cum a reacționat artista

Citește și: Ce greșeală a făcut Anamaria Prodan în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf:”Ai iertat o dată, crede că este normal şi i se cuvine”

Cât costă o rochie de mireasă creată în atelierul Biancăi Drăgușanu

Creatoarea de modă a mărturisit că cele mai vândute rochii din atelierul ei au prețul de aproximativ 1000 de euro. Dacă la începutul anului aceasta avea pe stoc aproximativ 1000 de rochii, în prezent mai sunt disponibile numai 100.

„Româncele știu să aleagă, au un bun gust aparte. Și la calitate, și la frumusețea modelului, dar ținând cont și de sumele cerute. La mine, cele mai multe rochii cumpărate au fost cele al căror preț s-a învârtit în jurul a 1.000 de euro. Nu pot decât să mă bucur că am făcut atâtea fete fericite!

Când am pornit în 2022, în stoc aveam circa 1.000 de rochii de mireasă. Acum, la început de noiembrie, nu cred să mai fie mai mult de o sută. Ca atare, pot spune că am parte și de un interes sporit din partea româncelor, și de o marfă de calitate, dar și de vânzări foarte bune!', a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit playtech.ro.

„Româncele s-au măritat într-o veselie'

Bianca Drăgușanu a mărturisit că vânzările au stagnat în perioada pandemiei, însă afacerea s-a redresat în utlimul an. Imediat după relaxarea restricțiilor, creatoarea de modă s-a confruntat cu o cerere foarte crescută.

„Anul acesta e unul excelent pentru mine. În primul rând fiindcă am scăpat de pandemia aceea penibilă. Bine, nu uit că după pandemie ne-am trezit imediat cu un război! Dar în absența pandemiei, româncele au revenit la viața lor normală. Și în acest an pot spune că s-au măritat într-o veselie!', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„Am o relație aparte cu mătasea'

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația pe care o are cu clientele sale și despre materialele cu care lucrează în atelierul său. Aceasta a mărturisit că, în afaceri, s-a ghidat întotdeauna după intuiție.

„De 14 ani de când am intrat în domeniul acesta nu am mers niciodată decât pe intuiția personală. Atunci când aleg ceva, ca să le propun clientelor mele, o fac întotdeauna privind cu atenție, dar și atingând materialul rochiei.

Am o relație aparte cu mătasea, cu dantela, cu materialele de calitate cu totul aparte, care parcă mă salută la atingerea mea. Și atunci când știu că acolo se ascunde o mică comoară, mă grăbesc, desigur, să o duc la mine acasă', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter